joi, 25 aprilie 2013

Botosanenii muscati de cainii maidanezi trimit proteste la primar

Protest impotriva cainilor comunitari, inaintat municipalitatii de un botosanean muscat de un caine. Acesta sustine ca sambata a fost muscat de un caine maidanez, in cartierul ANL Cismea.


Revoltat Romeo Iulina Ciocanea i-a inaintat primarului Ovidiu Portariuc, viceprimarilor si consilierilor locali o scrisoare deschisa in care isi manifesta nemultumirea fata de actiunea de strangere a cainilor de pe strazile Botosaniului. Pentru a fi concludent acesta a atasat scrisorii si o fotografie dat si documente medicale de la spital care sa sustina cele declarate.

„Domnule Primar, domnilor viceprimari, domnilor consilieri locali, in cartierul ANL Bucovina ca de altfel in tot orasul s-au inmultit cainii de pripas/vagabonzi/fara stapan/comunitari in asa masura incat nu mai este chip sa mai iesi afara mai ales ca sunt si violenti. Azi, in jurul orei 17.30m am fost muscat de una din catelele care chipurile este sterilizata dar are 5 pui marisori si negri... Poate Dvs. si colegii reusiti sa faceti ceva caci pe nadejdea celor de la ADOR pe care nu-i controleaza nimeni la conturi (intrari si mai ales iesiri ) nu este nici o nadejde. Nu de alta dar incepe sa se incalzeasca afara si in curand vor fi multi copii mici care... Eu am vazut acum 5 ani tot la voi in cartier un copil sfasiat de un caine”, se arata in scrisoarea trimisa municipalitatii.
 
In acelasi timp botosaneanul si-a exprimat revolta si intr-o postare pe una dintre retelele de socializare. „Am ajuns sa urasc cainii si toate ONG-urile care se ocupa de asa zisa protectie a cainilor vagabonzi... Desi ele (ONG-urile ) se lauda ca fac o munca titanica cheltuind eforturi si bai fara numar, fara numar, numarul acestor patrupede este in continua crestere. Avem o lege pe care nimeni nu doreste sa o puna in aplicare... Cine verifica ONG-urile din moment ce ele sunt mai vocale ca niciodata fortand politicul sa nu ia masuri ferme impotriva cainilor vagabonzi?... Am ajuns ca noi oamenii, noi ce le dam politicienilor votul sa fim tratati ca niste delicventi doar daca ne uitam urat la acesti caini vagabonzi. Pai daca-i asa, la urmatoarele alegeri pe politicieni sa-i... voteze cainii si sa nu ne mai solicite noua votul!!!!”, este un fragment din mesajul postat pe reteaua de socializare.

Un comentariu:

  1. Cine verifica ONG-urile pai e simplu : NIMENI nu verifica si se pot fura bani in liniste . Daca primaria nu isi face datoria iesiti fratilor in strada si faceti scandal dati jos primaru si dati in judecata primaria pentru fiecare muscatura de caine maidanez si pentru orice disconfort produs de haitele de maidanezi , pai cit sa mai suportam ?! Maidanezii au facut destul rau acesti natiunui acum e timpul pentru dreptate , sa fie eutanasiati toti www.maidaneziii.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere